Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Automaatiopalvelu Lassila Oy
Moreenitie 6 H1
07170 Pornainen

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa:
Joonas Lassila
+358 40 5468 800
joonas.lassila@apla.fi

2. Rekisteröidyt

Asiakkaat ja potentiaaliset asiakkaat.

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Rekisterin pitämisen peruste:
Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella.

Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus: Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat: Asiakassuhteen hoitaminen ja palveluistamme kertominen.

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:
Yhteystiedot
• Nimi
• Osoite
• Sähköposti
• Puhelinnumero

5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen

Automaatiopalvelu Lassila Oy
Moreenitie 6 H1
07170 Pornainen

Joonas Lassila
+358 40 5468 800
joonas.lassila@apla.fi

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti: asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Automaatiopalvelu Lassila Oy:n ulkopuolelle.

8. Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa.

9. Henkilötietojen käsittelijät

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

Evästeet

Sivustolla käytetään evästeitä, joiden avulla teemme parempaa markkinointia. Evästeet ovat pieniä tiedonmurusia, joita keräämme selatessasi sivustoamme. Evästeet eivät koskaan sisällä arkaluontoisia henkilötietoja, vaan tietoa selaimesi historiasta. Kun selaat sivustoamme, hyväksyt myös sen, että käytämme sivuilla evästeitä. Voit halutessasi estää evästeiden käytön selaimen asetuksista. Jos estät evästeiden käytön selainohjelmassasi, laitettasi ei seurata, kun vierailet sivustossa. Huomaa kuitenkin, että estämällä evästeiden käytön saatat estää myös joidenkin sivuston toimintojen käyttämisen.

Käytämme sivuilla Google Analyticsin ja Google Adsin uudelleenmarkkinointievästeitä. Hyväksymällä evästeiden käytön hyväksyt, että kyseiset yritykset voivat käsitellä tietojasi GDPR-yhteensopivasti.

Lue lisää:

Google Analytics:

https://policies.google.com/privacy?hl=fi

Google Ads:

https://policies.google.com/technologies/ads?gl=fi

Automaatiopalvelu Lassila Oy – Älykkäämpää teollisuutta automaatiolla

APLA – Automaatiopalvelu Lassila yrityksenä. Yritys on perustettu vuonna 2018 ja se tuottaa ohjelmistoja, automatisoinnin ratkaisuja ja huolto- sekä tukipalveluja. Tavoitteenamme on olla mukana kehittämässä asiakkaan
tuotantoa ja sen käytettävyyttä joka päiväisessä toiminnassa. Tämä tarkoittaa sitoutumista asiakkaan tavoitteisiin.

Ota yhteyttä

Joonas Lassila
+358 40 5468 800
joonas.lassila@apla.fi

 

Olli Repo
olli.repo@apla.fi

 

Toimipiste

Automaatiopalvelu Lassila Oy
Moreenitie 6 H1,
07170 Pornainen
y-tunnus: 2988828-5

Sijaintimme kartalla >

©

2024

Automaatiopalvelu Lassila Oy

   |   

   |   

Sivuston suunnittelu ja toteutus